Veilig en duurzaam

 

Eén van de belangrijkste onderdelen van een gebouw is een uitstekende parkeervoorziening. Parkeerdaken- en dekken moeten daarbij goed bestand zijn tegen alle mogelijke soorten belasting, om het ontstaan van scheuren en naden te voorkomen. Niet alleen de belasting door auto’s, maar ook de thermische belasting speelt daarbij een grote rol. Deze belasting is het gevolg van de voortdurende beweging van het gebouw. Uiteraard hebben de parkeerdaken- en dekken ook te maken met uitlaatgassen, brandstoffen, dooizouten en andere aantastende stoffen. Daarom is het van belang dat de bescherming hiertegen optimaal is.

 

Bij AGOS is de gewenste expertise aanwezig op het gebied van parkeerdaken- en dekken. Het aanleggen van deze vloeren is precisiewerk, want geen parkeerdekvloer is hetzelfde. Wij kijken naar de (verwachte) mate van belasting van de parkeergarage en passen daar de afwerking op aan. Na de aanleg is het parkeerdak waterdicht en weersbestendig en is de parkeergelegenheid veilig en toegankelijk.

 

Naast veilig en schadevrij moet het parkeerdek uiteraard ook zeer functioneel zijn. Zo moet het voor de bezoeker heel duidelijk zijn waar zich de parkeervakken en andere markeringen precies bevinden. Dit draagt in positieve zin bij aan de uitstraling van de parkeergelegenheid en daarmee ook van het bijbehorende gebouw. Om de stijl van de parkeergarage af te stemmen met uw persoonlijke voorkeuren, kunt u bij AGOS kiezen uit diverse kleurvariaties en structuurmogelijkheden. Alles om uw bezoekers een warm welkom te heten in een sfeervolle, duidelijke en veilige parkeergarage.

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !