Passie voor vloeren

 

Wij van AGOS hebben vloeren als passie. Kunststofvloeren, om precies te zijn. Of het nu gaat om industriële vloeren die zwaar mechanisch of chemisch belast worden, designvloeren in ontvangstruimten of directiekamers of vloeren in koelcellen die extreem lage temperaturen moeten verdragen. Ze zijn ons allemaal lief, net zoals de showroom- of de kantoorvloer. Zolang ze maar uit kunststof vervaardigd zijn, want daar ligt onze expertise.

De wereld van de kunststofvloer is boeiend en is in beweging. Voortdurend worden nieuwe systemen ontwikkeld. Die beweging zorgt bij ons voor een constante verdieping in de nieuwste ontwikkelingen. Een goede en mooie kunststofvloer is een combinatie van kennis, professioneel handwerk en de allerbeste grondstoffen.

Waarom kiezen voor ons?
AGOS is uw samenwerkings- en adviespartner met ervaring en uitgebreide kennis van naadloze en duurzame kunststofvloeren. Zo is onze werkwijze veelal gericht op het aanbieden van een totaalpakket. De kracht van AGOS Kunststofvloeren is dat wij een geheel onafhankelijke positie hebben binnen de markt. Wij zijn aan geen enkele producent van materialen gelieerd. Het voordeel voor u is dat wij hierdoor altijd met de passende oplossing komen voor uw wensen tegen zeer scherpe prijzen.

Vanuit onze thuisbasis in de historische Hanzestad Zutphen werken wij door geheel Nederland. Met eigen applicatieteams worden de meest uiteenlopende projecten landelijk, en daarbuiten, uitgevoerd. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit lokaal en internationaal opererende bedrijven, aannemers en directe eindgebruikers.

 

 

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !