Bedrijfsactiviteiten

 

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten kunststofvloerafwerkingen. De corebusiness van AGOS Kunststofvloeren is het leggen van vloeibare kunststoffen op basis van de traditionele epoxy- en polyurethaanbindmiddelen.

Elk bindmiddel heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Het ene bindmiddel is goed voor esthetische afwerkingen, het andere is geschikter voor zware chemische of mechanische belasting. Met deze bindmiddelen kunnen door toevoegingen van onder andere pigmenten, vulstoffen en additieven de bekende coatings, gietvloeren, troffelvloeren en grindvloeren worden vervaardigd.

Naast deze traditionele vloeibare kunststofstoffen hebben wij een aantal speciale producten, waarmee we onder de meest extreme omstandigheden een vloerafwerking voor u kunnen verzorgen. Zo zijn wij in staat om een vloer in één dag te realiseren en de vloer ver onder het vriespunt aan te brengen. Een nieuwe generatie hoogstaande antimicrobiële vloeren behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wij adviseren u graag welke vloerafwerking het beste past in uw situatie, door middel van een geheel vrijblijvend gesprek bij u of bij ons in de showroom.

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !