Veilig en verwarmd

 

Van alle onderdelen van een parkeergarage is één onderdeel erg belangrijk, namelijk de hellingbaan. De auto’s die hier dag in, dag uit overheen rijden die zorgen voor veel tractie op de baan. Daarom is het van een groot belang dat de automobilist zonder problemen de helling op of af kan rijden.

 

Bij AGOS zorgen wij voor een zeer slijtvaste hellingbaan, die, ongeacht het seizoen, goed begaanbaar is. De door ons aangelegde hellingbanen zijn goed bestand tegen dooizouten en weersomstandigheden als regen en sneeuw, die anders veel invloed kunnen hebben op het rijgemak. Door een grote mate van antislip is de helling altijd goed begaanbaar. Veiligheid staat bij AGOS hoog in het vaandel.

 

Indien gewenst voorziet ons team de hellingbaan ook van een vloerverwarming. Ideaal voor de wintermaanden, want anders is de baan door onstuimig en koud weer minder toegankelijk. Voor de afwerking van de hellingbaan kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren en markeringen. Zo sluit de stijl van de hellingbaan goed aan op de rest van de parkeergarage.

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !