Bedrijfsuitstraling

 

Vloeren kunnen in hoge mate bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Met name in de zogenaamde toonruimten als kantoren, showrooms en ontvangsthallen is de keus van kleur en materiaal van doorslaggevend belang.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale projectvloer, die goed past bij de gewenste bedrijfsuitstraling. Van koel zakelijk tot warm terra: alles is mogelijk. Ons rijke kleurenpalet biedt ongekende mogelijkheden tot kleurcombinaties.

Ook speelse elementen passen wij naadloos toe. Wilt u uw bedrijfslogo in de vloer verwerkt hebben? Geen probleem! Moet er een reclametekst in de vloer worden verwerkt? Ook dat behoort bij AGOS tot de mogelijkheden.

Wij kunnen de complete projectstoffering voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan pvc-vloeren, marmoleumvloeren, vinylvoeren en tapijttegels. Maar ook het egaliseren en renoveren van de ondergrond behoort tot onze deskundigheid.

Onze kracht is een combinatie van een klantgerichte benadering, een professionele service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten. Naast uitvoering zorgen wij ook voor een passend creatief advies.

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !