Trendy of tijdloos ?

 

Een woning of gebouw is meer dan een dak boven je hoofd. Je wilt de leef- of werkomgeving een eigen identiteit, een karakter, geven. Een vloer is daarbij sfeerbepalend en kan bijdragen aan productiviteit en rust.

Kunststofvloeren zijn duurzaam en zijn verkrijgbaar in trendy kleuren. Vlak of ruw, met of zonder decoraties. Wij bieden zeer veel mogelijkheden voor persoonlijke styling. U kunt uw eigen binnenhuisarchitect zijn en zelf de gewenste kleuren en kleurcombinaties vaststellen.

Graag leggen wij u in een persoonlijk vrijblijvend gesprek uit wat de verschillen zijn tussen betoncire, woonbeton en een betonlook PU-gietvloer. Ieder product heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en kenmerken waar wij u graag over informeren.

Kleur is van grote invloed op je emoties. Dit is zowel op het werk als thuis goed merkbaar. Hoe bijvoorbeeld kleuren in een zakelijke omgeving gebruikt worden, verschilt per sector. In ziekenhuizen zie je veel wit gecombineerd met pastelgroen of hemelsblauw. Dit zorgt voor een hygiënische uitstraling en een rustgevend gevoel. Samen met u bespreken wij welke kleuren goed passen bij uw nieuwe designvloer.

Als u op vloeren staat

Sta dan op ons !